Новинка від Sharp холодильник Karakuri поєднує в собі елегантний дизайн із революційними технологіями та сучасними функціями.

Він приверне увагу сенсорним дозатором для води, що з’являться від одного дотику, адаптивною камерою Flexi room у якої немає аналогів, що однаково швидко може охолодити щойно приготовану страву, так і зробити експрес заморозку або підтримати оптимальну температуру для будь якого вибагливого продукту, автоматичним генератором льоду у вигляді кристалів – та багатьма іншими перевагами, що роблять цю модель довершеною.

Але насамперед він має унікальні технології що лишають конкурентів далеко позаду.

Революційна технології J-TECH INVERTER, що завдяки 36 ступеням охолодження послідовно регулює робочу потужність - це веде до менших витрат енергії, порівняно зі звичайною 7-ступінчатою системою охолодження. Температура в холодильнику змінюється плавно і без стрибків, двигун працює практично безшумно і дуже економічно. Компресор J-TECH INVERTER працює з урахуванням умов всередині і зовні холодильника, підбираючи необхідний режим, наприклад, якщо в холодильнику зберігається невелика кількість продуктів або двері холодильника часто відкривається. Ступінь охолодження регулюється дуже точно, а витрата електроенергії зводиться до мінімуму.

Завдяки технології J-TECH INVERTER холодильники Karakuri дозволяють заощадити на 20% більше електроенергії, ніж холодильники зі звичайним інвертором. Мінімізація споживання енергії дорівнює менше витрат на оплату рахунків за електроенергію.

А за свіжість продуктів, що зберігаються в холодильнику, відповідає система ActiFresh Hybrid Coolling, що побудована за принципом гібридного охолодження. У ній, як і в багатьох сучасних холодильниках, присутній вентилятор, який забезпечує циркуляцію охолодженого повітря. Але переміщення по холодильнику повітря і, відповідно, пересихання продуктів мінімізовані завдяки застосуванню на задній стінці спеціальної алюмінієвої пластини. Пластина ніби «вбирає» тепло з повітря в холодильній камері, з її стінок, а також зі всіх продуктів, що в ній знаходяться. Потім спеціальна система виводить накопичене тепло назовні холодильника.

Такий підхід дозволяє ефективно охолоджувати холодильну камеру і продукти в ній без зайвої циркуляції повітря. В результаті продукти практично не обвітрюється і не зневоднюються, а температурні коливання зводяться до мінімуму. Таким чином, свіжість продуктів зберігається протягом максимально тривалого часу після їхнього надходження до холодильника.

Але як відомо, їжа псується не сама по собі, а перш за все під впливом мікроорганізмів. У теплому середовищі це відбувається швидше, в холодильнику ж процеси біологічного розкладання сповільнюються, але повністю не зупиняються. Для того що б зупини ці руйнівні процеси в холодильниках Karakuri використовуються фірмова технологія від Sharp - Ion Plasmacluster. Вона базується на іонізації повітря, максимально наближеної за своєю суттю до природного іонізації. Забираючи водень з поверхні бактерій, вірусів і цвілевих грибків, іони руйнують їх, а в результаті цієї хімічної реакції утворюється чиста вода у вигляді пари.

На відміну від технологій конкурентів, заснованих на генерації лише негативно заряджених іонів і озонування, Ion Plasmacluster відтворює природний іонний баланс з рівною кількістю аніонів та катіонів. Навіть велика кількість таких іонів в повітрі нешкідлива для людей. Водночас досягається максимальний ефект очищення простору холодильника від мікроорганізмів. Згідно з великою кількістю досліджень, технологія Ion Plasmacluster дозволяє нейтралізувати понад 99% бактерій і понад 97% цвілевих грибків.

Дана технологія не лише дбає про здоров'я людей, знищуючи шкідливі мікроорганізми в холодильнику, а також економить фінанси споживачів - якщо порахувати, скільки в звичайних холодильниках псується дорогих продуктів за рік, можна заощадити значні суми грошей, що до цього буквально викидалися у смітник.

Холодильники Karakuri завдяки розкішному зовнішньому вигляду, зі склянім або металевим покриттям, та вибором класичних кольорів чудово впишуться у інтер’єр будь якої сучасної кухні.